Blog

iSensoric

iSensoric – Uređaji sa pametnim opcijama

Napredak tehnologije se ogleda u novih i modernim uređajima za kuću koji poseduju neverovatne i pametne funkcije. U tom pogledu proizvođači se utrkuju ko će pre napraviti bolji, pametniji, multifunkcionalniji uređaj. Jedan od primera su i Simensova rešenja za uređaje za kuću. On je u gotovo sve svoje proizvode uključio moderne opcije i funkcije.

Da bi vam pojasnili, pomenućemo neke od njih. Sve više su u trendu mašine sa i-DOS funkcijom u mašinama za pranje veša, koja je presudna za analizu i ocenjivanje tipa i količine veša a samim tim i usklađivanjem količine detredženta za pranje. Znamo koliko je svima nama bilo nekada teško da nađemo pravu meru deterdženta pri pranju. To je dovodilo do ostataka mrlja na tkanini ili oštećenja boje. Sada nam ova funkcija na Samsung mašinama za veš može itekako pomoći da sve navedene probleme sa vešom izbegnemo.

Ujedno, kako predstavnici Simensa ističu u mnoge aparate je uvedena opcija iSensoric, tačnije uvedeni su posebni senzori koji omogućavaju znatno veći efekat pri radu uređaja. Senzori spadaju u red pametnih funkcija koje vam mogu olakšati dnevne aktivnosti i omogućiti visok nivo kvaliteta u radu aparata bele tehnike. Ono što je jedna od karakteristika naprednih uređaja bele tehnike jeste jako visoka cena za naše uslove. Ipak, i pored toga, ljudi se za njih odlučuju zbog kvaliteta rada ali i zbog dugotrajnosti.

Za slučaj da te pametne funkcije prestanu nekim slučajem sa radom, nemojte očajavati jer se mi trudimo da idemo u korak sa vremenom i da budemo uvek upoznati sa načinom funkcionisanja senzora i uopšte pametnih funkcija u uređajima bele tehnike. Električar Beograd Vam stoji na raspolaganje za nivelisanje i montažu, kao i za sve elektro usluge i popravke. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za sve nedoumice u radu Vaših uređaja bele tehnike, za savet ili pitanje…

Leave a comment

Call Now Button