Blog

i-DOS veš mašine

Nove Bosch i-DOS veš mašine

Novi tipovi uređaja nastaju kada se utvrde neke nove potrebe klijenta odnosno korisnika uređaja. Tako svi renomirani proizvođači uzimaju u obzir sve želje klijenata i samim tim se trude da naprave nova tehnološka rešenja. Takav je i slučaj sa kompanijom Bosch. Naime, oni su utvrdili da je jedan o čestih problema doziranje praška za veš u mašinama. Nekada stavimo premalo a nekada čak i predoziramo količinu praška koji se nakon pranja zadržava na vešu. Ujedno sve to može dodatno oštetiti samu mašinu. U skladu sa tim Bosch je napravio novo rešenje odnosno takozvane i-DOS veš mašine koje su specifične po tome što imaju automatsko doziranje praška odnosno i-DOS funkciju. Uz ovakvu funkciju sigurno ćete ubuduće uštedeti u pogledu kupovine deterdženta.

Postoji poseban vid aktiviranja ove opcije na novim Bosch mašinama, pri čijem aktiviranju se doza deterdženta usklađuje sa vrstom taknine i njenom količinom. Samim tim predoziranje količine praška koje je najčešći uzročnik velikih mrlja na vešu i ujedno dovodi do veće potrošnje vode je stvar prošlosti. Naravno i mala kolilčina praška koja je uzrok nečistoća na vešu čak i posle pranja je takođe deo prošlosti.

Vaša je jedina obaveza da pripremite veš za pranje. Nakon toga aktivirate i-DOS funkciju i mašina sve sama radi. Ona zahvaljujući tome utvrđuje o kojoj se tkanini radi, nivou njene nečistoće, kvalitetu vode i u skladu sa tim utvrđuje meru dovoljne kolilčine praška.

Na ovaj način, ne samo da štedite na količini novca za kupovinu deterdženta već i na računu za vodu. Ovo su samo ukratko karakteristike nove i-DOS veš mašine od Bosch-a. Ukoliko želite da saznate detalje koji se tiču njihovog mehanizma rada, eksperti iz Boscha vam mogu detaljnije opisati. A mi svakako kao iskusni majstori potvrđujemo kvalitet nove i-DOS funkcije na ovoj veš mašini.

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za sve elektro usluge, sitne popravke i servis veš mašina. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo koju nedoumicu u radu Vaše Bosch i-DOS veš mašine, pitanje ili savet.

Leave a comment

Call Now Button