Blog

Gorenje

Inovacije iz Gorenja

Kompanija Gorenje je uspostavila blisku saradnju sa čuvenim francuskim dizajnerom. Reč je o ORA ÏTO dizajneru. On je svoj kreativni doprinos pružio Gorenju najviše u pogledu inovativnih rešenja za kućne aparate. Ovaj dizajner već deceniju uspešno sarađuje sa kompanijom Gorenje i rezultat tog rada je niz proizvoda sa modernijim funkcijama.Među njima se nalaze sledeći aparati:
Ugradne ploče za kuvanje
Aspiratori
Kombinovani frižideri
Ugradne rerne
Mašine za pranje sudova
Mikrotalasne pećnice i drugoOno što je zajedničko svim kućnim aparatima koje je francuski dizajner kreirao jeste jednostavnost i visoka estetitka. Pored toga, tu su i dodatne performanse koje ih odvajaju od klasičnih uređaja na tržištu. Preciznije govoreći, kada je reč o frižiderima, u okviru njegovih rešenja za ove aparate omogućeno je ravnomerno kretanje jonizovanog vazduha kroz sve ventilacione otvore u frižideru. Na ovaj način pored niza prednosti koje jonizacija ima u pogledu čuvanja hrane, uklanjanja mirisa i smanjenja štetnih čestica, ostvaruje se i ravnomerna temperatura u svakom delu frižidera.Pored toga, u ugradnim rernama koje je dizajnirao Ora Ito, ostvaruje se napredniji vid kretanja toplotnog vazduha koje omogućava ravnomerno zagrevanje i neverovatno efikasno pečenje hrane. Kada je reč o mašinama za pranje posuđa, napravljeno je industrijsko rešenje ovog aparata takvo da može da primi čak 16 kompleta posuđa, što je i više nego dovoljno za pranje posuđa. Ujedno, u ovom uređaju za pranje posuđa, osvarena su inovativnija rešenja u pogledu samog ređanja suđa.

Izumi za aspiratore ovog dizajnera idu korak napred od drugih jer ovaj aparat sam utvrđuje nivo nečistoće i u skladu sa tim usklađuje i brzinu ventilacije. Ukoliko je nivo nečistoća neznatan, aspirator se isključuje. Kada je reč o mikrotalasnim pećnicama, aparati ovog tipa koje je francuski dizajner osmislio sami koriguju toplotu i snagu u skladu sa hranom koju vi stavite. Dakle na vama je da samo odaberete šta želite da pripremate a na pećnici da se u skladi sa tipom hrane. Zvuči sve navedeno kao neverovatno. Ipak, činjenica je da se mnogi uređaji ovog dizajnera koji su napravljeni zahvaljujući ekspertima iz Gorenja, već mogu naći na tržištu.

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za sve elektro usluge, sitne popravke. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za bilo koje pitanje, nedoumicu ili kvar na uređaju bele tehnike.

Izvor: Gorenje

Leave a comment

Call Now Button