Blog

Samsung 4 Door Flex

Samsung predstavio najmoderniji tip frižidera – Samsung 4 Door Flex

Pisali smo vam o prednostima i manama i uopšte karakteristikama različitih tipova frižidera. Počev od onih klasičnih koji su u najvećoj upotrebi, zatim onih sa modernim no frost opcijama ili funkcijom samootapanja i slično. Ako ste mislili da je najmoderniji vid frižidera takozvani side by side frižider, varate se, jer je Samsung predstavio najnoviji model frižidera pod nazivom Samsung 4 Door Flex.

Kako eksperti ovog proizvođača ističu, osluškivali su potrebe klijenata, utvrdili mane svih prethodnih tipova frižidera i došli do novog rešenja. Reč je o četvorokrilnom frižideru. Samsung 4 Door Flex poseduje znatno veću dubinu čime je odmah samo po ovoj karakteristici u prednosti od drugih tipova. Kako su potrebe za čuvanjem hrane velike, time je ovaj proizvođač smatrao da je potrebno imati na tržištu tip frižidera koji može da isprati baš ovakve potrebe ljudi.

Samsung 4 Door Flex je kapaciteta 540l, pri čemu je osmišljen da bude funkcionalan to jest da se svaki deo frižidera može u potpunosti iskoristiti za čuvanje hrane. To proizvođač posebno ističe jer se kod side by side frižidera uočila mana nemogućnosti iskorišćenja prostora unutar frižidera, iako su oni bili velike litraže.

Takođe, dodatna funkcija novog Samsungovog četvorokrilnog frižidera je i ledomat. Za razliku od drugih frižidera sa ledomatom, ovaj ledomat je znatno većeg kapaciteta. Nešto što je neuobičajeno kod ovog frižidera jeste mogućnost presavijanja polica. Zvuči neverovatno ali je zaista realno. Takva funkcija omogućava prilagođavanje prostora frižidera čuvanju velike količine hrane.

Još jedna neverovatna novina kod ovog frižidera jeste mogućnost podešavanja različite temperature za određene delove u frižideru. Pa tako, moguće je u fiokama frižidera imati nižu temperature koja je pogodnija za čuvanje na primer ribe. U samo frižideru postoje i mogućmnosti za usklađeno i ravnomerno pakovanje hrane uz pomoć takozvane vođice odnosno razdelnici frižidera. O dizajnu da i ne govorimo jer verujemo da možete da zamislite koliko se samo Samsung potrudio da ovaj frižider izgleda moderno.

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za kompletan servis bele tehnike, servis frižidera i sve ostale elektro usluge. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu oko kupovine frižidera ili o njegovom radu.

Leave a comment

Call Now Button