Blog

Šta su prednosti a koje mane side by side frižidera?

Side by side frižideri – Prednosti i mane

Side by side frižideri su rešenje moderne tehnologije i podrazumevaju da se jedan pored drugog nalaze frižider i zamrzivač. Iz naše perspektive smatramo da je ovakav vid fižidera samo u estetskoj prednosti u odnosu na druge. Time ne želimo da umanjimo njegove performanse jer je reč o frižideru koji ima znatan broj naprednih funkcija u sebi poput ledomata i slično.

Ono što naše isksutvo pokazuje jeste da su klijenti nakon kupovine ovog frižidera utvrdili da je u velikoj meri nefunkcionalan. S’obrzirom da je napravljen tako da su zamrzivač i frižider jedan pored drugog, samim tim je prostor unutar samog frižidera veoma ograničen. Time se ljudima umanjuje mogućnost za skladištenjem hrane u većim količinama. Zapravo, postoji možda veći prostor za ostavljanjem hrane u klasičnijim tipovima frižidera.

Dakle prednosti ovog frižidera su sledeće:
Postojanje frižidera i zamrzivača na jednom mestu
Napredne tehnologije za čuvanje hrane
Estetski dizajn na visokom nivou
Mnoštvo naprednih funkcija

Neke od mana su sledeće:
Znatno veća cena u poređenju sa klasičnim tipovima frižidera
Jako veliki potrošači električne energije
Veliki gabarit

U zavisnosti šta su vaši prioriteti i koje su vaše potrebe, samo na osnovu toga je potrebno utvrditi koji tip frižidera odabrati. Mi smo uvek na starni kvaliteta ali i uštedi energije. Uvek je dobro za vas da pratite energetske razrede na uređajima jer time štedite na računima ali i dajete vaš skroman ali značajan doprinos zaštiti životne sredine.

Za svaku nedoumicu ili pitanje koje Vas muči, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za sve elektro usluge, servis i sitne popravke. Takođe smo Vam na raspolaganju za kompletan servis bele tehnike, kao i za servis frižidera u koji ubrajamo:
Zamena termostata na frižideru
Zamena motora na frižideru
Zamena kompresora na frižideru
Dopuna freona u frižideru i još mnogo toga.

Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za savet oko izbora najboljeg frižidera za Vaš prostor. Side by side frižideri svakako nude određeni prestiž u odnosu na klasične frižidere, ali Vi svakako još jednom preispitajte Vašu odluku.

2 comments

  1. […] ili funkcijom samootapanja i slično. Ako ste mislili da je najmoderniji vid frižidera takozvani side by side frižider, varate se, jer je Samsung predstavio najnoviji model frižidera pod nazivom Samsung 4 Door […]

  2. Poštovanje . Kupio sam polovan Side by side uređaj . Ima crevo zaključak vode n instalaciju a sada vidim da Ima dva creva koja dolaze iz iz i im tamo su unutar frižidera krajevitog creva su slobodni a dugačko j oko 5 metara. Da li mi možete reći čemu služi to crevo i gde se priključuje? Hvala Vam unapred

Leave a comment

Call Now Button