Blog

no frost frižideri

No frost frižideri i frižideri sa opcijom samootapanja

Veliki je izbor frižidera na tržištu. U moru proizvođača, možete pronaći i najrazličitije tipove počev od klasičnih oblika, kombinovanih, različitih veličina pa i boja. Ali pored toga postoje i oni sa dodatnim i nešto modernijim funkcijama a to je samootapanje i no frost funkcija.

Iako su po ceni nešto jači, no frost frižideri ipak nude i jedan dodatni kvalitet. Uz ovu funkciju, frižideri ne zahtevaju otapanje jer nema zadržavanja leda koji se uobičajeno javlja kod klasičnih vidova kombinovanih frižidera. Ujedno omogućeno vam je duže čuvanje hrane posebno ako je ona ostavljena u određenim i odgovarajućim posudama. Samim nepostojanjem leda ni u delu frižidera niti u zamrzivaču ostavaruje se ušteda energije.

Kako proizvođači ovog frižidera ističu, hrana se znatno brže rashlađuje, zbog koncentrisanijeg kruženja vazduha. Kada je reč o delu koji je namenjen za zamrzavanje, led ne postoji pa samim tim ni međusobno zaleđivanje namirnica. Takođe, jedan od najvećih prednosti frižidera jeste i prisustvo jonizatora. Uz ovu funkciju moguće je ubijanje svih vidova štetnih mikroorganizama u frižideru. Ova opcija frižidera je na tržištu znatno skuplja. Zato ukoliko niste u mogućnosti da nabavite ovakav uređaj sa no frost opcijama, onda on ima zaista dobru alternativu a to je frižider sa samotapanjem. Ovi frižideri imaju poseban vid slivnika u pozadini. On je presudan za sprovođenje svakog vida vlage i vode iz frižidera. Slivnici poput ovih su skloni zapušenju zato je održavanje istih veoma korisno.

Ako se odlučujete da obnovite svoj aparat bele tehnike odnosno frižider, mi vam uvek savetujemo da nabavite najkvalitetniji. Zato su no frost dobar izbor, posebno ako imaju mogućnost jonizacije. Takođe, ako ste nešto manje novca odvojili za ovu namenu, bićete zadovoljni i sa samootapajućim frižiderom. Svakako mi vam stojimo na raspoalganju za sva dodatna pitanja koja imate u vezi karakteristika frižidera. Električar Beograd je dostupan u bilo koje doba dana i noći za pozive, pitanja i sve elektro usluge.

2 comments

  1. […] tipova frižidera. Počev od onih klasičnih koji su u najvećoj upotrebi, zatim onih sa modernim no frost opcijama ili funkcijom samootapanja i slično. Ako ste mislili da je najmoderniji vid frižidera […]

  2. […] prednost je velika ukoliko se upoznate sa svim njegovim mogućnostima. Jedna od takvih je na primer no frost koja vam ukazuje da nema zadržavanja leda unutar samog […]

Leave a comment

Call Now Button