Blog

bela tehnika

Bela tehnika – Da li kupovati polovnu?

Danas postoji zaista puno oglasa putem kojih se prodaje polovna bela tehnika. Zatim i sami proizvođači vam nude takozvane outlet centre u kojima se nalaze aparati po jako niskim cenama, zbog različitih tipova oštećenja. Ta oštećenja su uglavnom nastala u toku transporta ili je tokom proizvodnje na spoljnom delu uređaja ustanovljen neki vid deformiteta. Sve to navedeno, nije oštetilo mehanizam rada uređaja, pa se oni zato ipak nalaze u prodaji.

Sve je više polovnih TA peći na tržištu, nastalih nekom reparacijom od strane iskusnih majstora. Mnogi ljudi su se odrekli starih TA peći i prodali ih trećim licima, koji uz malo veštine i nešto novih delova im vraćaju stari sjaj. Dakle ovo su samo neke od opcija gde možete naći polovne uređaje za svoj dom ili poslovni prostor. U takvim maloprodajnim objektima ili pak putem oglasa mogu se naći zapravo svi uređaji za kuću počev od frižidera, šporeta, bojlera, mašina za veš, mašina za sušenje veša i slično.

Ako govorimo o tome da li ipak kupovati ovakve proizvode, mi ističemo da rizik uvek postoji. Ali kako se kaže “ko reskira može i da profitira“. Uz znatno veliku uštedu moguće je dobiti dobar proizvod ali bez garancije. Novo je ipak sigurnije. Slažemo se da su i kod novih uređaja kvarovi itekako mogući ali imate garanciju i možete potpuno besplatno dobiti uslugu servisa.

Kako naše iskustvo govori, polovne TA peći su ispunile očekivanja korisnika. One nisu ni lošeg izgleda a i kvalitet rada je veoma zadovoljavajući. Na vama je posle svega da sami odlučite za koju ste vi opciju. Ako vam je budžet ograničen, možda je najbolje da se odlučite za polovan vid uređaja. Ukoliko sa nabavkom takvih uređaja budete imali problema, Električar Beograd Vam je uvek na raspolaganju. Imamo i znanje i delove za efikasnu popravku kompletne bele tehnike. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za bilo kakvu nedoumicu u radu Vašeg uređaja…

Leave a comment

Call Now Button