Blog

Najčešći kvarovi na veš mašinama

Najčešći kvarovi na veš mašinama

Veš mašine su nam jako dragocene i predstavljaju značajan aparat. Teško je i jedan jedini dan zamisliti bez veš mašine, posebno porodicama sa decom. Ono što njen rad može da dovede u pitanje jeste niz kvarova. Među onima koji su najzastupljeniji su sledeći:

Kako se suočiti sa kvarom na veš mašini?

Postoje vrlo jasni pokazatelji koji nas mogu uputiti na vrstu kvara na veš mašini. Pa tako ako ste primetili da vaša mašina ne otkuvava u dovoljnoj meri veš, onda je sigurno problem do grejača ali sumnja pada i na programator ili termostat.

Nekada je moguće da i centrifuga na veš mašini zataji. Uzrok tome je programator, kondenzator ili čak elektro motor, u nekim slučajevima i neočišćen filter može da zakoči ceo proces veš mašine. Ovo su samo neki od jasnih pokazatelja do kog kvara je došlo na veš mašini. Ipak to vama ništa ne znači u trenutku kada mašina prestane da obavlja valjano svoju funkciju. Tada vam je najbitnije da se problem reši što pre.

Kada nam ukažete šta se tačno događa sa veš mašinom, mi smo kadri da odmah lociramo pravi kvar i time za neverovatno kratko vreme rešimo isti. Nema domaćinstva koje se nije do sada suočilo sa kvarom na veš mašini. Ovi aparati su velike „radilice“ i njihovo korišćenje je zaiste u velikom intezitetu. One trpe i naše trpanje prevelike količine veša, zatim puštanje u rad i po nekoliko pranja tokom dana ali i trpe našu neodgovornost u pogledu neodržavanja filtera ili posude za prašak i omekšivač. I uz sve to one ponekad rade bez problema. Ali vam sve to kad kad i naplate jednim kvarom. Bez brige, za sve ima rešenja pa i za vašu veš mašinu.

Električar Beograd je do sada servisirao toliko veš mašina da im se ne zna broj. Pozovite nas kada se nađete u problemu i smatrajte već da je kvar rešen.

2 comments

  1. Imam veš mašinu LG WD-80264TP kada igreje vodu za otkuvavanje stane tj.pogasi sve pa čak i displej. Pa kad seposle izvesnog vremena ohladi ponovo se uključi,i tako je radila 5-6 puta i sada neće nikako ne pokazuje na displeju ništa!Neznam dal je u pitanju nešto drugo ili tabla sa elektronikom.

    1. Poštovanje, najbolje je da nas pozovete na 060/131-8-111 i naši majstori će vam dati sve moguće informacije o kakvom je kvaru reč i koliko će iznositi popravka.

      Srdačan pozdrav,
      Električar Beograd

Leave a comment

Call Now Button