Blog

Koju tip veš mašine u pogledu punjenja veša odabrati?

Koju tip veš mašine u pogledu punjenja veša odabrati?

Ako je došlo vreme da zamenite svoju staru veš mašinu, onda sigurno sebi postavljate i sledeće pitanje a to je koji tip mašine odabrati. Danas je tržište bogato izborom ovih uređaja bele tehnike. Njihove klasifikacije su uspostavljene na osnovu različitih kriterijuma. Ali ono što je najbitnije jeste da postavite svoje kriterijume prema kojima ćete odabrati pravu veš mašinu.

Sugerišemo da uzmete u obzir sledeće karakteristike.

Kao prvo, energetski razred. To znači da ako odaberete veš mašinu sa razredom koji je najbliži slovu A ili što je još najbolje sa slovom A, time ćete u budućnosti znatno uštedeti. Ujedno vaš doprinos zaštiti životne sredine će biti mali ali koristan.

veš mašineKao drugo, potrebno je imati u vidu njenu veličinu. Obratite pažnju na prostor u kome će se nalaziti vaša veš mašina a zatim u skladu sa tim odaberite najpogodniju. Uglavnom su sve veš mašine dimenzija 60 x 60cm, ali svakako proverite sa prodavcem. Ova veličina ne važi za veš mašine koje se pune odozgo.

Kao drugo, cena je i više nego važna. Kako je izbor veliki, u prilici ste da odaberete kvalitenu mašinu sigurno je da možete i pronaći povoljnije varijante u maloprodajnim objektima. Akcije su i više nego korisne u pojedinim mesecima, tokom godine.

Ako govorimo o dilemama koji tip po pitanju punjenja veša treba odabrati, izbor je na Vama. Evo i našeg kratkog opisa njihovih performansi.

Klasične mašine su i više nego primenjive ali prednost dajemo mašinama koje imaju mogućnost punjenja veša odozgore. Njih stavljamo sa malom prednošću zbog njihove veličine. Uobičajeno je da su znatno male širine a veće dubine, što u mnogome štedi prostor i gotovo ne postoji kupatilo gde se one ne mogu uklopiti. Primetili smo kao iskusni majstori, da su proizvođači ovog tipa mašina bili neštedljivi po pitanju funkcija. Pa tako pored finog pranja, skoro i ne gužvaju veš.

Nadamo se da su Vam naši saveti bar malo pomogli u odabiru buduće veš mašine. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za sve elektro usluge, pitanja i savete…

Leave a comment

Call Now Button