Blog

usisivači sa hepa filterom

Prednosti usisivača sa hepa filterom

Možda se uvek pre odlučujete za klasične modele usisivača. Ali zašto ne biste isprobali sve prednosti usisavanja i sa nešto modernijim usisivačima koji imaju napredniju tehniku usisavanja. Među takvima je usisivač na vodu. Uz korišćenje ovakvog vida usisavanja jasno je da je emitovanje prašine znatno manje. Ipak, postoji još jedna vrsta usisivača koja prednjači u pogledu čistoće a to su usisivači sa hepa filterom.

U čemu je on poseban?

Sam hepa filter u okviru usisivača omogućava znatno veći intezitet upijanja nečistoća u prostoru. Pored toga, najvažnija prednost je u tome što tokom usisavanje ne emituje prašinu u velikoj meri poput klasičnih koji poseduju kesu. On je poznat po emitovanju samo čistog vazduha. Zato se u velikoj meri usisivači sa hepa filterom koriste u objektima gde je sterilizacija i uopšte čistoća neophodna da bude na visokom nivou. Tako na primer u bolnicama, vrtićima, domovima zdravlja i slično.

Zato ako želite da zašitite sebe i svoj prostor, da usisavate prašinu a da je usisivač dodatno ne emituje kroz određene otvore, odaberite modernije usisivače poput usisivača sa hepa filterom. Možda je jedina mana ovih usisivača to što se hepa filteri moraju održavati i menjati redovno kako bi se postigao maksimalni efekat usisavanja.

Uvek je moguće prepoznati usisivači sa hepa filterom jer nose oznaku H. Klasifikacija hepa filtera takođe postoji koja se utvrđuje na osnovu efikasnog usisavanja nečistoća. Pa tako najefikasniji je H14 koji usisava bez malo 100% čestica nečistoće.

Bez obzira na primenu modernih funkcija kod ovih usisivača, mehanizam rada je uobičajen. Zato je i popravka u slučaju kvara zaista moguća. Mi smo se do sada upoznali sa svim tipovima usisivača, počev od najklasičnijih do najmodernijih. Ukoliko imate bilo kakav problem sa njima nemojte se ustručavati da nas pozovete. Ujedno smo tu za Vas ukoliko želite savet koji usisivač je najbolji za vaš poslovni ili stambeni prostor. Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za servis malih kućnih aparata kao i za sve elektro usluge tokom cele godine…

Leave a comment

Call Now Button